Friday, August 10, 2018

Crown The Empire Live in Malaysia

Throwback Crown The Empire @ Publika 13 May 2018




Taktau pasal apa boleh terjebak dengan metal macam ni..hahaha. Hat lain tak leh nak masuk, band hat ni ja untuk genre macam ni.


Nah..belanja satu recording.



Monday, August 6, 2018

Anniversary dinner


Fuel shack makan kat rumah ja :)

Sunday, August 5, 2018

Gunung Nuang 2.0

Kata dah serik, pi panjat lagi tahun 2018


naik 4.59 jam
turun 3.30 jam

Improve sikit dari first time naik 2017. cramp tetap dok mai gak. tapi kali ni dah cerdik sikit bawak krim panas. dan juga air mineral water kosong boh dalam keta, turun kali ni dah tau ada ayaq (ayaq bawak naik bukit konfem licin dah time tu).

next time kena tambah cerdik membawa painkiller, kain pelikat (buat alas rilek atas puncak), attire yang anti-sejuk takut cramp. time naik kali ni pun sejuk semacam mendung.

Tahap kesukaran: easy/moderate/hard for beginner

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...