Thursday, October 28, 2010

TROFEO ARMONIA 2010



Perlawanan persahabatan yang buat pertama kali akan diadakan di antara 3 kelab peyokong bolasepak Non BPL terkemuka tanahair. Berikut adalah maklumat perlawanan persahabatan:

Tarikh : 13 November 2010 - SABTU

Tempat: TBC

Waktu: 8.30 PAGI - 11.45 PAGI

Pasukan : Juventus Club Malaysia, BarcaMalaysia dan MilanMalaysia

Ketua Pasukan : Juve (Pian), Barca (Cilok), Milan (Alfie)

Format: Ala-ala Trofeo Birra Moratti (45min/match - 22min first half 22 min second half)

Schedule:
Match 1 : Juventus FC Vs Milan Malaysia ( 45 minutes )
Match 2 : Milan Malaysia Vs Barca Malaysia ( 45 minutes )
Match 3 : Barca Malaysia Vs Juventus FC ( 45 minutes )


*Siapa2 yang berminat nak join under JFCM, please register through JFCM link provided.

Currently we on arrangement with news press to join on the day.

TROFEO ARMONIA Means The Trophy of Harmony... in italian



venue and further information development can be reached through this link (JFCM)


Thursday, October 14, 2010

England For A Day

...selongkar laci jumpa Mars England version. Lapar punya pasal, england pun englandlah..

[gallery link="file" order="DESC" columns="2" orderby="rand"]

Makan je la..rasa sama je..cuma dia advertise England soccer team as per skin wrapper dia.

http://www.marsbar.co.uk/workrestplayforengland/

Dalam pembalut tu lepas makan ada tertera

England Team fact no.20

Teddy Sheringham holds the record for the fastest goal by a substitute - it took him just 10 seconds to score against Greece in 2001.

Yum yum cuci gigi sambil membaca fakta

 

Wednesday, October 13, 2010

LiMiTeD EdiTioN : BLaCK HeaT

Limited edition spicy chicken mcdeluxe yang diperkenalkan oleh mcD.



cubaan mcd memertabatkan mcdeluxe yang sudah sedap tak terhingga dengan menambah lada hitam semasa proses menggoreng burger tersebut.

disertakan dengan limited edition fries shaker spicy yang sedap masin2 pedas...fuh.

pada pendapat aku, lebih baik dibiarkan begitu sahaja kerana original mcdeluxe = ace = gold version dah..one thing for sure, black heat ni confirm akan membuatkan kita berpeluh sedikit selepas makan akibat ekstraksi lada hitam yang overdose tu...

[gallery link="file" order="DESC" columns="2" orderby="rand"]

Thursday, October 7, 2010

Confession of a sleeper-gamers

Tak kira walau apa jenis console pun sekitar 6pm-7pm routine deja'vu poppy mesti jadi sleeper gamers.

[gallery link="file" order="DESC" columns="2" orderby="rand"]

Deja'vu punya position kan?

 

 

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...