Monday, December 31, 2018

Midvalley Deco Xmas 2018




Midvalley Deco Xmas 2018


Midvalley Deco Xmas 2013

Saturday, December 29, 2018

Kelisa 17600


november 2018

Friday, December 28, 2018

Bukit Saga







short track 1.5km x  2 / 45 min x 2 normal pace. tangga 90%




Friday, December 7, 2018

Wednesday, November 28, 2018

Selamat Tinggal Barang Lama


Goodbye...both has been serving more than 7 years.

Croc tu dah travel banyak negara. Tapak dah botak teruk. Berus gigi punya vibrating function maseh function tapi dah tak kuat.


Sunday, November 25, 2018

FFRK 33x draw 2018


Golden Festival 33x draw result



Tuesday, November 13, 2018

Chill With Poppy 14 Tahun


Kurus sikit...kucen tua. Tapi kuat bodek whiskas. sikit2 ja bagi sehari.


Thursday, November 1, 2018

Double 120

Death Knight followed by Paladin

90% dungeon 10% quest (all Zuldazar)


DK

Paladin

Sunday, October 28, 2018

Fennel Nov 2017

Throwback Fennel near it completion in 2017


Saturday, October 27, 2018

Priest level 120


Priest level 120. 99% dungeon 1% quest

Sunday, September 30, 2018

Friday, September 28, 2018

Janda Baik BBQ picnic

Family trip to Janda Baik, barbeque.







Tuesday, September 25, 2018

Warlock Level 120



Skipped Voldun!

 
Few battle with world boss (BfA)






Wednesday, September 12, 2018

Warrior 120




3 hari (4j/4j/6j) - BfA 1st toon.


Saturday, August 25, 2018

Kuba Guling


Dapat juga test kuih tradisional yang susah dapat ni... 

Friday, August 10, 2018

Crown The Empire Live in Malaysia

Throwback Crown The Empire @ Publika 13 May 2018




Taktau pasal apa boleh terjebak dengan metal macam ni..hahaha. Hat lain tak leh nak masuk, band hat ni ja untuk genre macam ni.


Nah..belanja satu recording.



Monday, August 6, 2018

Anniversary dinner


Fuel shack makan kat rumah ja :)

Sunday, August 5, 2018

Gunung Nuang 2.0

Kata dah serik, pi panjat lagi tahun 2018


naik 4.59 jam
turun 3.30 jam

Improve sikit dari first time naik 2017. cramp tetap dok mai gak. tapi kali ni dah cerdik sikit bawak krim panas. dan juga air mineral water kosong boh dalam keta, turun kali ni dah tau ada ayaq (ayaq bawak naik bukit konfem licin dah time tu).

next time kena tambah cerdik membawa painkiller, kain pelikat (buat alas rilek atas puncak), attire yang anti-sejuk takut cramp. time naik kali ni pun sejuk semacam mendung.

Tahap kesukaran: easy/moderate/hard for beginner

Tuesday, July 31, 2018

Mcdonalds Mexican Chicken


McDonalds limited edition (jul/aug 2018) mexican chicken. tak berapa best to my taste.


Cadbury Moro


Test Cadbury Moro. Tak berapa best...



ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...