Friday, December 9, 2016

Magnum Creme Brulee


Jumpa plak flavour ni kat Bandung, Indonesia. Erm... biasa ja rasa dia.

Previous magnum magnum & magnum

Monday, November 28, 2016

Save Ferris @ Mari Berdanska Bandung 2016

Finally, dapat juga tengok show live Save Ferris. Mari Berdanska 2016, Bandung, Indonesia. Jaranng pergi konsert nak buat full rekording, but Save Ferris live is quite rare to be found in youtube, especially listenable quality.

Notable moment, Monique cakap the whole band did not vote for the fucking blonde man (US presidency vote 2016). Monique cakap Taylor Swift is fucking bitch with lotsa money. The next song tribute to her, Mistaken.

Rekod using Sony Cybershot DSC-HX50V.






Ada yang aku malas rekod sebab aku pun nak enjoy the show. Boleh cari kat youtube yang lain2. Mana video Come on Eileen? Ini lagu pergi untuk have a good time. Tarak masa nak rekod. Lagi pun belambak kat youtube, too common.But luckily somebody rekod something yang aku 50/50 nak rekod atau enjoy... I'm not crying for you 

Thanks kepada siapa yang rekod lagu ni...



Sunday, November 20, 2016

Zoo Negara 1996, 2006, 2016


Syukur umur masih panjang untuk pergi Zoo negara setiap 10 tahun. 2016 punya harga RM44.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...